13.01.2011

İnternetten Blog Kurarak Para Kazanmak

Para kazanma yollarından biride blog kurmaktır.Düşük bir bütçe ile kendi işinizi kurabilirsiniz. Zamanla okuyucu kitleniz arttıkça para kazancınızda artacaktır. Bir blog sahibiyseniz, yapmanız gereken en önemli iş, sitenizi güncel tutmaktır
.
Blog kurmak için birçok çeşit yöntem vardır.Blogger, WordPress, Blogspot, Blogcu seçeneklerden sadece birkaçıdır.Sadece alan adınızı satın alarak, blogunuzu kurmaya başlıyabilirsiniz.

Blogunuzdan ciddi paralar kazanmak istiyorsanız, bunu ücretsiz servisler kullanarak başarmanız oldukça zor.Bu çeşit ücretsiz servislerde istediğiniz reklamları yayınlayamazsınız.Katı kurallara sahip bu bloglar, kurallara uymadığınız taktirde sayfanızı kapatabilirler.Böylece boşa emek harcamış olursunuz.

İnternetten Blog Kurarak Para Kazanmanın biçok yolu var.Bu konuda size yardımcı olacak Blog Milyoneri adlı e-kitaba buradan bakabilirsiniz

Blog kurmaya karar verdiğimizde, blogumuzun konusuna göre uygun bir tema seçmeliyiz.İnternette ücretsiz birçok tema vardır.Yapmamız gereken en uygun temayı seçmektir.

Blogumuzun konusu oldukça önemlidir.Blog kuran kişiler farklı konuları ele alabilirler.Genel, oyun, film, özgün makale gibi kategorilerde birçok blog vardır.Sizi sıkmayan bir konuyu ele alın.Çünkü bir blog kurduğunuzda, güncel tutmanız gerekir.Blogunuzla keyif alarak uğraşırsanız, uzun vadede karlı çıkarsanız.Blog konuları bu açıdan oldukça önemlidir.
Blogunuzun konusunu seçtikten sonra, makaleler yazmaya başlıyabilirsiniz.Blogunuzda yer alan makalelerin uzunluğu önemlidir.Bazı bloglarda ki yazılar oldukça kısa iken, bazı bloglarda ki yazılar ise çok uzundur.Çok çok uzun makaleler,okuyucuyu sıkabilir.Bu yüzden 400-500 kelimeli makaleler, ideal olanlardandır.
Blog işi sabır gerektirir.Çeşitli yöntemler uygularsınız.Hangi yöntemin daha etkili olduğunu çözersiniz.Zaman içinde daha çok tecrübe elde edersiniz.Uzun vadede sabit bir okuyucu kitlesine sahip olabilirsiniz.Harcadığınız emeğin karşılığını alırsınız, bunu asla unutmayın.

Sabit bir okuyucu kitlesi sayesinde blogumuzdan para kazanabiliriz.En basit olarak Google Adsense programına katılabilir, reklam yayınlarından para kazanabiliriz.Bir blog siteniz varsa google text reklamları tercih etmelisiniz.Reklamlar, sitenizdeki konularla alakalı çıkacağı için, tıklanma oranları görsel reklamlara göre fazla olacaktır.Adsense dışında, blogunuzu kullanarak çeşitli ürünler satabilirsiniz.Bir tedarikçi ile anlaşıp bu işten büyük paralar kazanmanız mümkün.Blog kurarak nasıl para kazanılacağını en iyi öğrenebileceğimiz kaynaklardan birisi hiç şüpesiz ki Blog Milyoneri e kitabı (tıkla incele)

Tedarikçi bulmakta zorlanıyorsanız, internette ki satış ortaklığı sistemlerine katılabilirsiniz.Bu sayede satılan ürünlerden komisyon alırsınız. Ben satış ortaklığında GooMass  adlı e-kitaptan faydalanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum.GooMass İnternetten Para Kazanma  kitabını buradan indirebilirsin.

Bunun dışında, popülerliğiniz arttıkça, diğer webmasterlar sitenizde reklam vermek için sizle irtibata geçeceklerdir.Reklam alanlarınızdan da büyük gelir elde edebilirsiniz.
Tabiki herşeyden önce, böyle bir bloga sahip olmak için, emek harcamalısınız.Uzun vadede karlı çıkacağınızı asla unutmayın.Şimdiden bol kazançlar

Bunlarda ilginizi çekebilir
NETTEN PARA KAZANDIRAN YOLLAR
İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI
Online Zenginlerin Kolay Para Kazanma Sırları
Websitesinden Nasıl Para Kazanılır

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

7 yorum:

  1. internetten para kazanmak istiyorsanız bu işi öğrenin

    YanıtlaSil
  2. merhaba
    Pay box me Şu an kurulum aşamasında ve 25 $ üyelik bonusuyla kendini tanıtıyor.10$ refferallerden günlük online olmak dahilinde 20 dolar günlük hesabınızda birikiyor.Tam faaliyetine 2011 içinde başlayacak olan PAYBOX ME Diğer elektronik işlemcilerden daha farklı alternatifleri beraberinde getiriyor.Siteyi görüp incelemenizi tavsiye ederiz.Harcayacağınız zaman günlük 5 dakika.İlk olmak herzaman iyidir

    [URL="http://www.paybox.me/r/cci58"]Buradan üye olabilirsiniz[/URL]

    YanıtlaSil
  3. http://para-internet.blogspot.com/

    Ayda net 10 000 dollar kazan !!

    YanıtlaSil
  4. internetten para kazanma
    siteniz çok güzel olmuş elinize sağlık internetten para kazanmak adına çok güzel bilgiler var.

    YanıtlaSil
  5. Adsız20.10.11

    www.ibansorgu.com

    YanıtlaSil
  6. Adsız5.12.11

    what's up internet-teknolojileri.blogspot.com owner found your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer pr checker seo packages backlinks back link building Take care. Jay

    YanıtlaSil
  7. 1000 tl kitabındaki adsense ile internetten para kazanma yöntemini nasıl buluyorsunuz?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için önemli