12.01.2011

E-TİCARET İLE NETTEN PARA KAZANMA SIRLARI

"İnternetten Para Kazanmanın Sırları" Seminer Programı
Üniversite :
İstanbul Teknik Üniversitesi
Kulüp :
Endüstri Mühendisliği Kulübü
Yer :
İTÜ Maçka Kampüsü İşletme Fakültesi
Başlangıç :
06/11/2010 Cmt 10:30
Bitiş :
07/11/2010 Paz 17:00

Merhaba arkadaşlar;
Tüm dünyada oldugu gibi ülkemizdede 'internetten para kazanma sırlarını' araştıranların ve bu işle para kazananların sayısı gün geçtikçe artıyor.
Buna bir örnekte geçtiğimiz ay Coproline, Üniaktivite ve İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü işbirliği ile "E-ticaret ile İnternetten Para Kazanmanın Sırları" Sertifikalı Seminer Programı 6-7 Kasım tarihlerinde gerçekleşti! Seminer programına buradan bakabilirsin.

Seminerde Gittigidiyor.com, sahibinden.com ve ebay üzerinden nasıl para kazanılır?
- Dropshipment nedir ve nasıl yapılır?
- İnternette "Duvarsız Mağaza" nasıl açılır?
- Google algoritmaları ile internetten ticaret nasıl yapılır? gibi bir çok konuda eğitim verileceğini üniaktivite.net sitesinden duyurdu.

İnterneten para kazanma sırlarıyla ilgili tanıttığımız ve önerdiğim e-kitaplardan biri olan, blog kurup internetten pazarlamanın yolarını ve stratejilerini açıklayan  Blog kazanç rehberi adlı kitabın tıkla indir ve Google algoritmaları ile nasıl para kazanılacağını anlatan Google kazançları adlı kitabın tıkla indir ayrıca interneten satış ortaklığı (affialite) sistemiyle internetten nasıl para kazanılacağının sırlarını öğreten ve bedava web sitesi hediye eden Xticaretuzmanı tıkla indir isimli e-kitaplarının içeriğinin ve önemini birkez daha burada vurgulamak istiyorum.

Bu yazıda ilgini çekebilir İnternetten Blog Kurarak Para Kazanmak

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için önemli