25.01.2011

İnternetten ne kadar para kazanabilirim?


İnternetten ne kadar para  kazanabilirim?

Bu sorunun cevabını verecek olan bizler değil sizsiniz. Sizin içinizdeki arzu, istek, kararlılık bu işten ne kadar kazanacağınızı birebir etkileyecektir. Birçok insan büyük bir hevesle bu işe başladıktan sonra işler iyiye gitmeyince pes etme yolunu seçiyor. Halbuki o kadar emek, zaman harcadıktan sonra tam bitirme vuruşunu yapacakken, tam da
para kazanmaya ihtiyacınız varken herşeyi bir kenera bırakıp vazgeçmek, yapacağınız en amatörce iş olacaktır. Şuan da geçimlerini internet üzerinden kazanan bizler bu konuda size tavsiye verebilecek en yakın insanlarız. O yüzden sizler için internetten para kazanma konusunda yol haritası oluşturmaya karar verdik. Gelin hep birlikte göz atalım.

İnternetten Para Kazanma Konusunda Olmazsa Olmazlar

1. İstek Arzu ve Kararlılık


Bu yazıyı okuduğunuza göre ilk adımı başarı ile geçtiniz demektir. Yani isteğiniz ve arzunuz var. Bu olayla ilgileniyorsunuz fakat nasıl ve nerden başlayacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. Sorun Değil. Herkes bu işe başlarken bu yollardan geçiyor. Deneme, yanılma yöntemi ilk başlarda kullanacağınız birinci yöntem olacaktır. Bu yöntemi kullanmak için öncelikle internette araştırma yapmak lazım. Yeni para kazanma sistemlerini veya hali hazırda bulunan para kazanma sistemlerini incelemek ve size uygunluğunu ölçmek başlangıçta mantıklı olacaktır. Bunu yaparken muhakkak piyasada size kolay yoldan veya yasadışı şekilde para kazanma fırsatlarını sunanlar olacaktır. Size tavsiyemiz yasadışı olaylardan uzak durmanız. İlla para kazanıcam diye bu tür yasadışı işlere kalkışırsanız, sonunda cebinizden çıkacak para kazandığınızdan kat ve kat fazla olabilir. Yorum bölümümüzü bu yüzden açtık. Sizlere yol göstermek ve aklınıza takılan soruları sormanız için. Emin olamadığınız veya bilmek istediklerinizi yorum bölümünden sorabilirsiniz.
Bu konu ile bütün makaleleri okudunuz, kendi süzgecinizden geçirdiniz. Uygulamaya karar verdiniz. Fakat uygulamada işler sizin beklediğiniz gibi gitmedi. Şimdi ne olacak? Kararlılığınız burada devreye giriyor. Pes etmek yok. UNUTMAYIN ki “Hayatınızda daha önce sahip olmadığınız birşeye sahip olmak istiyorsanız, Hayatınızda daha önceden yapmadığınız birşey yapmalısınız.” Denediğiniz yöntemde eksik, yanlış ne varsa gözden geçirin. Etrafta gördüğünüz her sisteme inanmayın. Çünkü çoğu internetten bulduğunuz para kazanma balonları, ingilizce makalelerden Türkçeye çok bozuk bir Türkçe ile çevrilmiş ve size satılmaya çalışılan şeylerdir. Her sistem herkes için çalışmaz. Türkiyedeki insanların yapsını, alışveriş geleneklerini incelemek ve bilmek gerekir.
2. Kendi Websitenize Sahip Olun
İster gittigidiyor.com gibi açık arttırma sitelerini kullanın ister bedava ilan sitelerini, para kazanmak ve markanızı oluşturmak için kendi sitenize sahip olun. Satışlarınızı kendi siteniz üzerinden gerçekleştirmeyi tercih edin. Çünkü başka siteler üzerinden yapacağınız satışlarda aracı siteye komisyon ödersiniz. Bu sizin kazançlarınızı düşürür.
3. Kolay Ödeme Sistemleri Edinin
Özellikle Türkiyedeki insanlar internetten alışveriş konusunda kredi kartlarını online kullanmak istemiyorlar. Bir çekince var. Her nekadar güvenli olsada, insanlarda bu konu ile ilgili bir güvensizlik var. O yüzden teslimatta ödeme, paypal ile ödeme veya telefon ile ödeme sistemlerini araştırın ve sitenize koyun. Teslimatta ödeme sistemi müşteriye güven veriyor. Ürün eline geçmezse ödeme yapmıyor. Bu alıcı için olumlu bir yöntem. Paypal ile ödeme sistemi güvenli bir sistem. İnsanlar bu sistemde kredi kartı numaralarını size vermek zorunda kalmıyor. Paypal ile ödemelerde alıcı sizin sitenizden direkt olarak paypal sitesine yönlendiriliyor ve ödemeyi bu site üzerinde güvenli bir şekilde yapıyor.
 Bu, olabilecek güvenlik risklerini en aza indiriyor. (* Paypal Nedir?) Cep telefonu ile ödeme sistemi yeni bir sistem ama benim favori ödeme sistemlerim arasında bulunuyor. Sistem şöyle işliyor. İnsanlar almak istedikleri ürünün kodunu kısa mesaj olarak telefon operatörlerine mesaj atıyor. Telefon opreratörü (Turkcell, Avea, Vodafone) size geri onaylama mesajı gönderiyor. Siz gelen onaylama mesajını ‘evet satışı onaylıyorum’ diyerek geri yolluyorsunuz. Yolladıktan sonra satın almış olduğunuz ürünün fiyatı bir sonraki telefon faturanızda size ekleniyor. Gayet kolay ve bu sistem 30 milyon üzerindeki telefon kullanıcısını direkt olarak potansiyel müşteri yapıyor.
Umarız bu yol haritası size başlangıçta bir ipucu verebilir ve bu yolda kararlı bir şekilde devam edebilirsiniz.
                                     BLOK YAZARAK PARA KAZANMA YÖNTEMİ
                                     NETTE PARABABASI     

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için önemli