26.01.2011

Websitesinden Nasıl Para Kazanılır

Bugünkü yazımızda Websitesinden Nasıl Para Kazanılır onu açıklayacağım. Bu bilgiler tamamem acemiler içindir. Herkesin anlayabileceği dilde yazmak istedim.Umarım Yardımcı olurum
Öncelikli Amacımız hemen kazanmak olmayacak. Belirli bir süre sonra belli bir miktarda düzenli gelir elde etmeye çalışacağız. Bunun için her gün düzenli olarak belli bir emek vermemiz gerekiyor. Her gün olmasının nedeni sitemizin google tarafından sevilmesini sağlamak. Eğer o gün yazmayı ihmal ettiysek diğer gün mutlaka yazmamız lazım.Yoksa yazdığımız yazılarda geri düşeriz. Adım adım anlatıyorum:
1. Yazacağımız konuyu iyi seçmemiz lazım. Tatil siteleri , forex siteleri tık başı iyi para getirir ama bu tarz sitelerde üst sırada çıkmanız zordur. Bu yüzden yazarken bizi sıkmayacak ve en iyi bildğimiz işte yazacağız.Çünkü bu bizi uzun vadede yazmamız için motive edecektir.
2-Yazacağımız konuyu belirledikten sonra bir site ismi bulmaya geldi sıra. Hiç para harcamadan blogspot.com dan bir site açabilirsiniz. Benim tavsiYem 50 60 lira vererek bir hazır site almanız..Sitemiz balıklar hakkında ise balikbilgi.com ya da balikci.com gibi isimler arayacaz. Bu isimleride isimtescil.net den arayabilirsiniz. İnsanlar google da hangi kelimeden benim sitemi bulur diye düşünmek size yardımcı olacaktır. Eğer o kelimelerin hepsi dolu ise adınız ve soyadınızdan oluşan bir site almanızı tavsiye ederim.
3- Yazacağımız konuyu bulduk. İsmide aldık. Şimdi içine wordpress koyduracağız ve ayarlarını yaptıracağız.  WordPress sistemini kullanmamızın nedeni yazı için en uygun sistem olması ve kullanılışının basit olması.
4- Şimdi yazılarımızı yazmaya başlayacağız. Teknik ayarları size webmasterınız gösterecektir. Yazıları yazarken görsellerle süsleyebilirsiniz abartmayacak şekilde,konu ile ilgili video varsa paylaşabilirsiniz.Tamamen kendiniz yazmanız lazım yalnız. İnternetten birşeyi kopyalayıp yapıştırırsanız hiçbir ilerleme kaydedemezsiniz ve geriye düşersiniz googleda..
5- Artık sitemizde bir kaç yazı oldu ve her gün yazıyoruz. Ziyaretçilerimiz olmaya başladı. Şimdi ne yapacağız? Sitemizin adına bir facebook grubu açacağız ve yazılarımızı orda paylaşacağız . İnternet sitelerinde başkalarının yazılarında gezerken onların yazısına yorum yapacağız ve arada kendi sitemizdende bahsedeceğiz.Ziyaretçi sayımız yavaş yavaş artacaktır. Ve 2. aydan sonra verdiğimiz emeğe kazanmaya başlarız yavaş yavaş
Verdiğim emek ve kazanç ilişkisi nasıl olacak peki?
Benim bu konuda şöyle bir hesaplamam var. Yazdığınız her özgün yazı size 1 yılda en az 1 dolar getirecektir. Örnek vermek gerekirse ev hanımısınız ve her gün 10 yazı yazıyorsunuz orjinal ve emek verilmiş yazılar. O yazınızı elbet birileri googledan 1 sene içinde bikaç defa belki yüzlerce kezbulacaktır ve reklamınıza tıklayacaktır. Buda size en kötü ihtimalle 1 dolar getirecektir. Günde 10 tane orjinal yazı yazıyorsanız 1 yılda 3000-5000 dolar arası kazanabilirsniz. Tabi ilk zamanlar günde 1-2 dolar kazancaksınız. Gün ve gün artacaktır bu.
Satış ortaklığı sistemiyle bu rakamı ayda 3000-5000 dolar gibi kazanabilirsiniz.Satış ortaklığı ile ilgili yazımı buradan okuyabilirsin.
İlla bir konu olması lazım değil birkaç konuyuda toplayabilirsiniz.
Yazacağınız konuyu belirledikten sonra önünüzdeki 1 sene boyunca ne gibi gelişmeler var o konuda onları inceleyin ve o konular hakkında erkeden yazın. Örnek vermek gerekirse telefonlar ve bilgisayar üzerine yazıyorsunuz diyelim. 2011 haziran ayında iphone 5 çıkacak diyelim. İphone 5 hakkında yazı yazın iyice tanıtın.Fiyatını,aparatlarını,özellikleriniz detaylı şekilde yazın. 2011 haziran ayına doğru yaklaşırken o yazıdan sadeceo zamanlarda günde 10-15 dolar kazanırsınız. Eğerki konu çok güncel birşey ise bu daha da artar.
Umarım faydalı bir yazı olmuştur. İlk günlerde kazanamıyorum diye işin ucunu bırakmayın. Bunlar uzun vadeli projeler. 2. ve 3. aydan sonra emeklerinizin karşılığınızı alacağınızı düşünün. 
BENZER KONULAR;
 E-Ticaret Sihirbazı                                                                                                                                                                   

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için önemli