15.05.2011

Madem bu sistemler GERÇEK; neden herkese öğretiyorlar?

 Madem bu sistemler GERÇEK; neden herkese öğretiyorlar?
Öğretiyorlar ama bedavaya degil. Siz 50-100TL vererek Rehber e Kitabı satın alıyorsunuz.Zaten bu aşamda sizden doğrudan para kazanıyorlar. Ardından para kazanacağınız sitelere Üye olurken Kendi Tavsiye (sevk) linkleri uzerinden Üye olmanızı sağlıyorlar ve bu yolla da dolaylı olarak para kazanmış oluyorlar. Doğrudan kazanılan para Sızın cebinizden, dolaylı kazanılan para da Üye olunan sitenin cebinden çıkıyor. Gördüğünüz gibi bilgi bedava degil. İşi öğrendikten siz de aldığınız çeklerin resimlerin koyarak bir rehber e kitap hazırlayabilir ve satabilirsiniz. .
Ayrıca sunu da belirtmek lazim ki e kitap sahipleri hem kitaplarda anlatılan Sistemleri kullanarak satış komisyonu kazanarak, hemde size sattıkları kitaplardan ve Tavsiye linklerinden kazanarak Bir taşla iki kuş vuruyorlar... Yani olaydan bihaber kişilerin bilmediğini bilmeden söylediği gibi sadece kitap satışından kazanmıyorlar. Ne demişler "Biliyorsan Söyle ibret alsınlar, bilmiyorsan sus da adam sansınlar!".
- İnternet Bir sürü para kazanma sitesi var var. Sizin onlardan ne farkınız var?
Öncelikle biz bazi ürünlerin satışına aracılık ediyoruz. Doğrudan satış yapmıyoruz. Aracılık yaptığımız Ürünler de tamamen denenmiş her kesimden insanın yapabileceği ürünler ve aracılık ettiğimiz ürünler arasında Titan Saadet Zincirinin günümüzdeki türevi olan ve onuncu basamağa dahi ulaşmadan tükenen network marketingler gibi değil. İyi stratejilerle hakettiğinizden çok fazla kazandıran sistemler.
Ürün sahiplerinin sadece ürünlerin içeriğinde anlattıklarını yazılı olarak burada paylaşıyoruz ve bir de üstüne bu sistemlerin ana iskeletini oluşturan mantığı Temel düzeyde Türkçe video Ile anlatan 2004 yilinda 59 € ya sattıkları Ücretsiz internetten Para Kazanma kursu (Videolu Türkçe Anlatım) paketini ücretsiz downloada sunuyoruz ....
Sizden tek istediğimiz eger ürünleri almaya karar verirseniz Bizim satış Ortaklığı linklerimiz uzerinden almanız. Sana da hic bir yatırım yapmadan ve de beş kuruş harcamadan dahi Üye olarak para kazanacağınız sharecash ve xticaret gibi sistemlere Bizim Tavsiye linkimiz üzerinden abone olmanız. Bu sayede siz Ekstra bir sey ödemezken biz verdiğimizin bilgilerin karşılığında komisyonumuzu alacağız ..
Gördüğünüz gibi niyetimiz açık, özümüz ve sözümüz de Bir ve Doğru ...Karar senin.

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için önemli