5.06.2011

Anket Doldurtan Firmalar Doğrumu?

Anket doldurarak para kazanmak doğrumu? Bu sorunun cevabını bizzat anket doldurtan firma sahipleri yanıtlıyor.Bu videoyu izleyerek anket doldurarak para kazanmanın gerçek olup olmadığını öğrenebilirsiniz.




www.benderimki.com nasıl çalışıyor ? | izlesene.com
Anketler, büyük şirketlerin yeni pazarlama ve promosyon stratejilerini belirlemesinde yada hali hazırdaki pazarlama ve promosyon stratejilerinin değerlendirilmesinde, müşteriler tarafından doğru algılanıp algılanmadıklarını anlamalarında, müşteri ihtiyaçlarını belirleyerek üretimlerini müşteri odaklı hale gerimede şirketler için önemli yol haritalarıdır.

Ancak bu yol haritalarını çizmek için büyük şirketler çoğu zaman kendileri pazar araştırması yapmak yerine, bu işte son derece profesyonel pazar araştırma firmaları ile çalışmaktadır. Pazar araştırması firmaları başta anket yöntemi olmak üzere birçok çeşit yöntem ve sistem kullanarak yaptıkları pazar araştıması sonuçlarını ihtiyacı olan büyük firmalara çok yüksek bedeller ile satarlar.

Yukarıdada söylediğim gibi pazar araştırması yapan firmaların kullandıkları başlıca yöntem anketlerdir. Çünkü anketler, potansiyel müşterilerin düşüncelerini öğrenmekte kullanılan en önemli araçlardır. Ancak bir kişiyi bile bir anket doldurması için ikna etmekte oldukça uğraşan ve zorlanan pazar araştırması firmalarının bir pazar araştırması yapabilmesi için, onbinlerce anket doldurucuya ihtiyacı vardır. Bundan dolayı Pazar araştırma firmaları anket doldurma işini daha cazip hale getirmek için anket doldurma işini büyük oranda internete taşımış ve anket dolduranlara da ciddi paralar ödemeye başlamışlardır.

Ülkemizde az bilinmesine rağmen, özellikle ABD’de birçok kişi internet üzerindeki anketleri cevaplayarak oldukça yüksek paralar kazanmanın yanında anketi düzenleyen firma tarafından da zaman zaman laptop, cep telefonu, mp3 çalar gibi aletler yada hayat sigortası, uçak bileti hediyesi, tatil hediyesi gibi servisler ile ödüllendirilirler. Bu kişilere profesyonel anket doldurucuları denmektedir.

Anket doldurucularının yaptıkları işler son derece basit, eğlenceli ve kazançlıdır. Tek yaptıkları güvenilir bir yada birkaç anket rehberini satın alarak bu anket rehberinin yönlendirdiği firmaların sistemlerine internet üzerinden ücretsiz olarak kayıt olmak. Bu üyelik sonucu birçok pazar araştırması firması üye olan kişinin yaşı, cinsiyeti, bulunduğu yer, ilgili alanları gibi parametreleri göz önünde bulundurarak onlarca online anket gönderir. Bu anketleri internet üzerinden samimiyetle cevaplayan anket doldurucusu anket başına $1 ile $100 arası para kazanır. Burada anketin değerini belirleyen etkenler genellikle anketin süresi – uzunluğu ve sorduğu soruların özel hayat derinliği ile ilgilidir. Örneğin, birçok kişi cinsel hayatı ile ilgili anket soruları cevaplamak istemeyeceği için cinsellik ile ilgili 20 dk lık bir anketin değeri $100 dolar olabilir. Diğer bir deyişle, birçok kişinin yanıtlamaktan kaçındığı cinsellik ile ilgili bu anketi yanıtlayan kişi $100 para kazanmış olur. Öte yandan, Coca Cola, Acer, HP, Cannon, Armani gibi birçok büyük firma ile ilgili anketleri cevaplamakta ciddi paralar kazandırır.

Sizde anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız buraya tıklayarak anket rehberini incelemenizi, indirmenizi ve elinizin altında bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

6 yorum:

  1. şengül19.12.11

    İlk param hesabıma yatırıldığında benden mutlusu yoktu. Size çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. önemli değil şengül hanım.Size yolgösterici olduysak nemutlu bize.Bol kazançlar

    YanıtlaSil
  3. Adsız31.12.11

    whats up internet-teknolojileri.blogspot.com blogger found your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer affordable link building service seo india backlinks backlink services Take care. Jay

    YanıtlaSil
  4. Adsız17.3.12

    Ama istiyorsanız, bunu yazmak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz, bu son derece yararlı olduğunu söylemek için.

    YanıtlaSil
  5. Güvenli anket doldurtan ve garantili ödeme yapan anket firmalarına ulaşmak için sitemizi ziyaret edin.

    YanıtlaSil
  6. İnternetten anket doldurarak para kazanmak doğru rehberle mümkün olabilmektedir.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için önemli