19.06.2011

Satış Ortaklığı Nedir?


Satış Ortaklığı Sistemine Giriş
Satış ortaklığı sistemi (Affiliate Marketing) hakkında bilgi sahibi olabilir, bu sistem ile zaten para kazanıyor olabilirsiniz. Ancak ister bu sisteme yeni başlamış veya başlayacak bir olun, ister iyi bir kazanç elde ediyor olun; her zaman kazandığınızdan çok daha fazla kazanabilirsiniz. Biz size bu sistem sayesinde nasıl çok kazanabileceğinizi göstereceğiz.
Şimdi biraz satış ortaklığı sisteminden (Affiliate Marketing) bahsedelim.
Türkçeye satış ortaklığı veya satış ortaklığı pazarlama sistemi olarak çevirebileceğimiz Affiliate Marketing ifadesi, İngilizceden gelmekte olup, anlamca bir şirkete veya kişiye bir yada birden fazla satış ortaklarının, bu şirketler adına hizmet, ürün satması veya müşteri sağlaması karşılığında bu hizmetlerin şirketler tarafında ücretlendirilmesi işlemi ile meydana gelen alışveriş uygulamasına verilen isimdir.
Affiliate Marketing sistemini oluşturan 4 temel öğe vardır;
* A: Sağlayıcı (Firma veya Birey)
* B: Satıcı (Aracı Kurum veya Birey)
* C: Ürün (Servis, Fiziksel Ürün, Dijital Ürün (Yazılım, e-kitap vs.) )
* D: Alıcı (Müşteri)

Satış Ortaklığı Programı sağlayıcı firma – ki bu bir kişi ya da şirket de olabilir – satıcı arasındaki bir gelir paylaşım sistemidir. Bu sistem arkasındaki ana fikir çok basit bir temele dayalı olup, sistem olarak ise oldukça işlevseldir; Ürün satan üretici (sağlayıcı) firma, ya da kişi, onların ürünlerini her satışınızda size komisyon olarak kar marjlarından belli bir oran verir. Danışıklı olarak her iki tarafa da kazandıran bu sisteme Satış Ortaklığı (Affiliate) denir.
Satış Ortaklığı programları başlangıç seviyesindeki satıcılar için onları çok az bir riskle bu işe girmelerinde cesaretlendirirken henüz bu aşamada bile çok yüksek gelir elde etme imkanı sunarlar.
Aşağıda satış ortaklığı sistemi ile çalışan bazı sitelerin programlarını görebilirsiniz. Bu programları satış ortaklığının ne kadar heyecan verici olduğunu görmeniz için veriyoruz.
Katılabileceğiniz yüzlerce satış ortaklığı programı var. %20 ‘lerden %70 oranlarına kadar komisyon veren programalar var. Hepsine katılabilirsiniz. Ama biz size yüzlerce programı sunmak yerine satış ortaklığı sisteminde nasıl başarılı olacağınızı sunuyoruz.


 Eğer bir programda dahi başarılı olsanız bu size hayatınızı kökten değiştirecek kadar para kazandırabilir.
Ne kadar kazanabileceğine küçük bir örnek verelim:
Satış başına ortalama 15 dolar kazanacağınız 10 ayrı satış ortaklığı programına katıldığınızı varsayalım. Her program için günde 1 ürün sattığınızı düşünelim.
10(ürün) x 15$ = 150$ (Günlük Kazancınız)
7(gün) x 150$ = 1050$ (Haftalık Kazancınız)
4(hafta) x 1050$ = 4500$ (Aylık Kazancınız)
Kötü bir senaryo hazırlayalım:
Satış başına ortalama 15 dolar kazanacağınız 10 ayrı satış ortaklığı programına katıldığınızı ve her program için sadece haftada 2 ürün sattığınızı varsayalım. Bu durumda;
2 ürün x 15$ = 30$
10 x 30$ = 300$ (Haftalık Kazancınız)
4 x 300$ = 1200$ (Aylık Kazancınız)
Not: Eğer satış ortaklığı programlarına yeniyseniz bu rakamların gerçek olamayacağını düşünmeniz muhtemeldir. Ancak daha önce bu programlardan birine katılarak satış gerçekleştirdiyseniz bu rakamlarım çok daha yukarı çıkabileceğini zaten biliyorsunuzdur.

Eğer internetten para kazanma ve satış ortaklığı sistemleri hakkında yazılanları ilk defa duyuyorsanız muhtemelen bunlara inanmayacaksınızdır. Fakat hepsi gerçek.Kazanç Sistemi Eğitimiyle para kazanmak istiyorsanız buraya tıklayın

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

1 yorum:

  1. Hiç şüphesizki Kazanç Sistemi eğitim seti satış ortaklığı ile nasıl internetten para kazanılacağını anlatan en iyi kaynaklardan biridir

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için önemli