15.06.2011

Yazı yazarak para kazanmak

blog bilimi
Günde 1 yazı yazarak para kazanmak nasıl mümkün olur? İşte en can alıcı nokta bu. Bir blog sahibi olarak ve o bloga her gün yarım saatinizi ayırarak bir yazı eklemeniz gerekiyor. Başlangıçta pek kazanç sağlayamasanızda günler geçtikçe blogunuz daha da gelişecek ve daha çok ziyaretçisi olmaya başlayacak.

 Ziyaretçi sayınız arttıkça da geliriniz artmaya başlayacak. Bugün internette blog sahibi olanların çoğunun aylık gelirinin 200 dolar olduğu biliniyor.
Bir de aylık geliri 3000-5000 dolar olan blog yazarları var. Onlar nasıl kazanıyor diye soracak olursanız affilate yani satış ortaklığı sistemini kullanarak kazanç sağlıyorlar. Bir de bu kazançları elde etmek için hiç para harcamıyorlar.  Bunu sizde yapabilirsiniz.Sadece bir blog sahibi olmak ve bu işin eğitimini almak için biraz para harcamanız  gerekiyor.
Konuyu bir de şu açıdan ele alalım . Mesela blogunuza hergün bir yazı eklediğinizi düşünürsek sene de 365 yazı eklemiş olursunuz. Bu da arama motorlarında sizleri üst sıralara ulaştırabilir. Bu da blogunuzun ziyaretçi sayısının artması demektir. Unutmayın her ziyaretçi sizin müşteriniz sayılır.

  Blogunuz sürekli yazmaya devam ederseniz size belli ve sabit bir kazanç kazandırmaya başlayacaktır. Bir süre sonra blogunuza 3-5 günde bir yazı bile eklemiş olsanız yeterli olacak ve kazancınız bulunduğu seviyeyi koruyacaktır. Böylece  hiç bir şekilde ödemeden  para kazanabilecek duruma geleceksiniz. Bunları yapabilmeniz için sadece türkçe yazmayı bilmeniz yeterlidir.
 Ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. Bunun için size Çağatay Berker‘in hazırladığı blog bilimi eğitim setini (tıkla indir)önerebilirim. Bu sette neler yapmanız gerektiğini en ince ayrıntısına kadar rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

  Daha bitmedi. Şimdi buraya tıklayın ve bu setin size neler kazandıracağını en ince ayrıntısına kadar okuyun .  Bu işi gerçekten yapabileceğinize yani günde sadece bir yazı yazabileceğinize inanıyorsanız sizde gün geçtikçe artan bir gelir sahibi olabilirsiniz. Tabi bunun için önce tıklamanız gerekiyor. Başlamazsanız bitiremezsiniz. Ertelerseniz geç kalırsınız.


Yazı yazarak para kazanmak ile ilgili aramalar;

  • yazı yazarak para kazanmak istiyorum
  • bilgisayarda yazı yazarak para kazanma
  • makale yaz para kazan

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için önemli