13.10.2011

Borsada köpek Balığı Tekniği Plus E- Kitabı


Borsada köpek Balığı Tekniği Plus KitabıKöpek Balığı Tekniği Plus Versiyonu Çıktı ! 
Borsada köpek balığı tekniğine gösterilen yoğun ilgi üzerine teknik biraz daha geliştirilerek yenilendi. Yeni teknik ile trend değişimleri analizlerinde kusursuz al, sat sinyali vermekte. 

Borsada Köpek balığı tekniği’nde trend değişirken zamanlamayı önceden gösteren teknik geliştirilerek, “Plus” ismiyle yeni bir eklenti olarak sunuluyor. 

Köpekbalığı tekniği + Plusu kısaca şöyle tanımlayabiliriz;
Senet yükselmeden hemen bir önceki seansı bildiriyor. Bu zaman dilimi genellikle tüm hisseler için bu şekilde olmakla birlikte, bu uyarının ardından çıkış devam etmektedir. Yine aynı uyarı sinyali ile sat zamanında size haber veriyor. 

Borsada köpek balığı tekniği, plus eklentisiyle daha ileri bir seviyeye taşınmıştır. Ayrıca ürün yazarı Ahmet Bey altın liste adı altında süper bir bonus veriyor.
Her hafta cumartesi günü yapılan özel analizlerini isteyen müşterilerine pazar yada pazartesi günü msn yada mail yoluyla ulaştırıyor.
Altın listede neler var derseniz 
Kısa ve orta zamanda al veren senetler 
Kısa ve orta zamanda birinci hedef, ikinci hedef, üçüncü hedef ulaşabileceği noktalarla birlikte hazırlanmış süper bir analiz. Kısaca sizlere hazır balık vermekte.
Detaylı bilgi için buradan tekniğin yazarı Ahmet Ünver ile iletişime geçebilirsiniz. 

Not: Daha önce kitabı satın alanlara plus eklentisi ücretsiz olarak gönderiliyor. Bu kullanıcılar sitenin iletişim bölümünden talepte bulunarak plus güncellemesini isteyebilirler. Borsada köpek balığı tekniği kitabını indirmek için tıklayın

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

2 yorum:

  1. Köpekbalığı tekniği borsada özellikle küçük yatırımcılar için kullanılması gereken bir metod

    YanıtlaSil
  2. Şunu öncelikle belirtmek gerekir ki kesinlikle senetlerde kısa al sat yapma riskine girmeyin bu analizleri yerinde uygulayın mutlaka kazanacaksınızdır ve senetler günlük seanslarda yükselirken yükselecek akşama satarım diyerek risk etmeyin her an tersi olabilir bu tekniği uygulayın.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için önemli