29.12.2010

ANKET DOLDUR PARA KAZAN

 Anket doldur para kazan
Anket firmaları neden para ödüyorlar?
Bu platformunun oluşturulmasının ana nedenlerinden biri kişilerin düşüncelerini etkin bir şekilde kurumlara iletebilmesini sağlamaktır. Bunu gerçekleştirdiğinizde kazanacaklarınızı iki başlık altında toplayabiliriz.

Sizi ilgilendiren konularda isteklerinizi kurumlara iletebilmek: Kurumların araştırma yapmak istemelerinin ana nedenlerinin başında sizi anlamak ve size daha iyi ürün ve servis sunabilmek gelmektedir. Sizin düşüncelerinize ve isteklerinize önem veren bu kurumlarla görüşlerinizi paylaşarak, sizi ilgilendiren ürünlerin ve servislerin daha da iyileştirilmesini sağlarsınız. Bu şekilde, bir ürün veya servis aldığınız ve memnun olmadığınız durumlarda şikayet etmektense, aktif davranarak sizi ilgilendiren ürünleri ve servisleri şekillendirmede rol alabilirsiniz. Sonuç olarak gelecekte alacağınız ürünlerin ve servislerin ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılayacak durumda olmasını sağlarsınız.
Düşüncelerini paylaş
Maddi kazanç sağlamak:  ki üyesi olduğunuzda sadece daha iyi ürün ve servislerin oluşmasını sağlamakla kalmazsınız. Katıldığınız araştırmalardan para kazanırsınız ve kendinize ek kazanç yaratabilirsiniz.

Para kazan

Sistemin işleyişi hakkında ayrıntılı bilgi için ' Nasıl Çalışıyor? ' kısmına bakabilirsiniz.

İnternette Yüzlerce Üyelerine Para Karşılığı Anket Doldurtan ve Bunun Karşılığında Ödeme Yapan Firma Var.

Pek çok büyük firma yeni ürünlerini veya var olan ürünlerini test etmek ve potansiyel yeni müşterilerinin isteklerini araştırmak için çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Bu araştırmaların en önemli kısmını ise anketler oluşturuyor.


İnternet üzerinde yüzlerce anket sitesi bulunmaktadır. Bu siteler büyük firmaların kendilerine verdiği anketleri kendilerine üye olan insanlara gönderiyorlar.
Anket siteleri büyük firmalardan aldıkları bu anketleri size doldurtarak hem kendileri para kazanıyorlar hem de size para kazandırıyorlar.

Örneğin bir bilgisayar firması piyasaya yeni çıkaracağı bir modelle alakalı anket yaptırmak istiyor. Bu anketi 22-35 yaş arasında bilgisayarı olan ve en son 3 sene önce yeni bir bilgisayar alan 100.000 kişinin doldurmasını istiyor. Bu bilgileri anket sitelerinden birisine veriyor. Anket siteside kendisine kayıtlı olan ve bu özelliklerle uyuşan tüm üyelerine mail aracılığı ile bu anketi gönderiyor.
Bilgisayar firması ankete katılacak kişi başına 25$ bu firmaya ödeme yapıyor. Firmada üyelerine bu anket için 20$ ödeme yapıyor. Hem kendisi ankete katılan her bir üye başına 5$ kazanıyor hem de üyelerine 20$ para kazandırıyor.

Bu İşi Yapabilmek İçin Neler Gerekli!

Bu iş için internet bağlantısı olan bir bilgisayarın elinizin altında bulunması gerekmektedir. Kayıt olacağınız firmalar sizin üye olurken girmiş olduğunuz bilgilerle uyuşan anketler oluştukça size mail atmakta ve bu anketleri doldurmanızı beklemektedir.
Ne kadar çok anket sitesine kayıt olursanız kazancınız o kadar fazla olacaktır. Dolduracağınız anketler için size ödeme yapmayı bekleyen yüzlerce firma vardır. Bu firmaların sitelerini isterseniz internetten siz kendiniz bulabilirsiniz. İsterseniz de Anket Listesi E-Kitabını satın alarak toplu olarak hazırlanmış bu firmaların listesine sahip olabilirsiniz.
Karar sizin...
Peki Anketlerde Bize Ne Gibi Sorular Soruluyor?
  • Eviniz size mi ait kira mı?
  • En son ne zaman bilgisayar aldınız?
  • Herhangi bir sağlık probleminiz var mı?
  • Baş ağrısı çektiğiniz zaman hangi ilacı kullanıyorsunuz?
  • Cep telefonunuzun markası ne?
  • Cep telefonunuzun kamerası var mı?
  • İnternet bağlantı hızınız ne?
  • Plazma televizyonunuz var mı?
  • Evinizde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • Yıllık geliriniz ne kadar?
  • Evli misiniz yoksa bekar mı?
  • Lens kullanıyor musunuz?
Size bu ve bunun gibi pek çok soru içeren anketler gelecek. Bu anketler sitelere kayıt olurken girmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda gelecek. Sizin bilgilerinizle uyuşan bir anket oluştuğunda mail adresinize otomatik olarak bu anket gelecek ve mailde bu anketin kaç dakika süreceği ve tamamını doldurursanız kaç para kazanacağınız yazıyor olacak.
Sizlere sunulan anket firmalarının listesini Anket Listesi E-Kitabını alarak sahip olabilirsiniz.

ANKET LİSTESİNE GİTMEK İÇİN BURAYA TIKLA


Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için önemli