30.12.2010

Google Kazançları iddiaları gerçek mi ?

Milyonlarca insan, hergün Google aracılığı ile bir şeyler arıyor.
Peki ya siz !!!
Arayan mı olmak istiyorsunuz ? Yoksa Aranan mı ?
Türkiyede internet kullanıcıların tamamı günde en az 1 defa Google’a girmektedir. Google’ın Türkiyede %100 pazar payı sahibi olduğu için Google’ı internet zanneden bir çok insan var. Bunu google’ın kendisi söylüyor. Halbuki Google sadece bir aracıdır. İnternette ki milyonlarca websitesi ile biz kullanıcıların arasında köprü oluşturur. Bu internet sitelerini kuranlar, düşündüğünüzden çok daha fazla zaman ve para harcıyorlar. Elbette bunu bir eğlence maksadıyla yapmıyorlar. Elbette para kazanma peşindeler. Şu veya bu sektör, bilgi yada hizmet, büyük çoğunluk Google dan para kazanma peşinde.

Google altın yumurtlayan tavuk.

İsabetli Google araçlarının, doğru stratejilerle kullanılması ile Google dan para kazanmak hayal değil. Siz her ne kadar haberdar olmasanızda Google sayesinde köşeyi dönenlerin sayısı çoğalmakta. Buna Musa Erdoğmuş’ta dahil.
Fakat Google kazançları kitabında anlatılanları Musa Erdoğmuş’un bulduğunu zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Elbette ki bu yeni bir online kazanç sistemi değil.
Bu 2000′ li yılların başından beri tüm dünyada son derece popüler olan online ticaret sistemidir. Musa Erdoğmuş bunu kendi yorumu ile türkçe olarak Google kazançları kitabında anlatmıştır. Aynı zamanda Google kazançları bu alanda ilk türkçe kitaptır. Bahsi geçen online ticaret sistemini bana bir cümlede anlatın derseniz şunu söylerdim;
Başkalarının ürünlerini satarak para kazanmak
Fakat elbetteki bu kazanç sistemini bir cümlede anlatamayız.

Google dan para kazanmak otomatikleştrilebilirmi ?


Bu yazıyı okuduktan sonra google para kazanma iddialarına karşı önyargılarınız değişecek. Bunu belirtmek istememin sebebi de bir çok insanın bu tür wealth programlara karşı ilk tepkisi bir dolandırıcılık olduğudur. Genelde forumlarda google para kazanma programlarından bahsedildiğine ilk yorumlar insanları dolandırma yöntemi olduğu şeklinde. Fakat yabancı forumları takip ederseniz, googdan zengin olmuş hatta bununla ilgili tv programlarına haber olan insanlar var. Türkiyede de yakın zamanda bir çok google zenginini gördüm.

Heryerde adını duyduğunuz bu google kazançları eğitimi nedir, ne değildir inceleyelim.


Ben bu blogda google dan para kazanma iddialarının gerçek olduğunu ve google kazançları sisteminin na kadar tutarlı olduğunu, yaptığım işlerle ve belgelerle göstereceğim. Ben Google kazançları kitabındaki talimatları harfiyen uygulayarak anlattım.
Ben de şuan sizin de yaptığınız gibi uzun bir süre google dan para kazanmak konusunda çok araştırdım. Tıkla kazan, reklam oku kazan gibi hep saçma şeyler çıktı. Bu işlerle pc başında geçirdiğiniz süredeki çerez parası bile çıkmaz. Ben şimdi size Google Kazançları kitabı ile eğer başarılı olabilirseniz ayda en azından 1500-2000 dolar kazanabileceğinizi iddia edeceğim.
 Birşeyden emin olmanızı istiyorum ki çağımız bilgi çağı ve bilgi çağındaki güç bilgi ve bilmektir. Aklımızı kullanmalıyız. Ben her zaman bu büyük potansiyelden faydalanmanın bir yolunu aradım. Hep para kazanmanın nasıl otomatleştirilebileceğini aradım.  Neyseki geçen sene Musa Erduğmuş’un Google Kazançları kitabı ile tanıştım. Bu sadece başlangıçtı ve bu süreçte ufkum açıldı.

Google kazançları ne anlatıyor ?


Google kazançları kitabı google dan para kazanma yolları arasında en iyi çalışan metodu anlatan bir bilgi deposudur. Google Kazançları kitabındaki anlatılanları iyi değerlendirirseniz bu bilgiler size nakit olarak döner. Bu kitapta yazılanlar öyle çok gizli bilgiler değil.  Aslında Google Kazançları kitabı inglizce olarak satılan Google Cash kitabının türkçe versiyonudur.  Google da biraz araştırma yaparsanız Google Cash kitabının sahibinin google dan para kazanma konusunda dillere destan bir dedikodusu var. Google dan ayda 33,000 dolar kazandığı biliniyor. Yani Google kazançları, bütün avrupada, özellikle amerikada yıllardır uygulanan fakat türklerin pekte haberdar olmadığı bir sistemin Musa Erdoğmuş yorumu ile ve tamamen türkçe olarak anlatımıdır.

Google  para kazanma yollarına karşı olan bu büyük önyargının nedenide bir önceki cümlemde de söylediğim gibi kimsenin hiçbirşey bilmediğinden kaynaklanıyor. Şimdi size bir test yaptırayım. Google arama çubuğunda inglizce bir kelime aratın. Örneğin “Affiliate” olsun. Türkçede bulacağınız kaynak sayısı çok sınırlıdır. Aramayı türkçe “Satış ortaklığı” olarak yazsanız bile çok az kaynak çıkar. Faka ingilizce kaynaklarda aradığınız herşeyi bulursunuz ve birçok kişiden önce haberdar olursunuz. Sorun burda işte, bilmiyoruz. Yani herşeyi dünyadan 1 adım geride takip ediyoruz. Ön yargıda burdan başlıyor. Google dan para kazanmak düşündüğünüz kadar zor değil. Buna inanıyorsanız yazının devamını okumaya devam edin. Ben google  para kazanma yolları başlığı ile ingilizce kaynaklarda kendimde çok araştırmıştım fakat Google Kazançları kitabında anlatılanların belki %20 sini ancak öğrenebilmişimdir

Google Kazançları kitabının içeriği nedir ?


Nedir bu google para kazanma sistemi ? Google kazançları telif hakları çerçevesine ancak şunları söyleyebilirim. Google üzerinde günde milyonlarca arama yapılmaktadır. Ve Google her gün binlerce alıcıyı ve satıcıyı buluşturmakta. Buradaki potansiyel çok büyük.Yani olayı sadece türkiye olarak düşünmeyin. Tüm dünyada ve tüm dillerde arama sorgularından bahsediyoruz. İşte google kazançları kitabı da tam burada devreye giriyor. Google’u araç olarak kullanarak alıcıyı ve satıcıyı buluşturuyoruz. Ve bunun karşılığında belli bir komisyon alıyoruz. Aslında biz aracıyız fakat google da bizim ve alıcının arasında aracılık yapıyor. İşte Google kazançları kitabı, size 5 adımda bunu nasıl yapacağınızı öğretiyor.
Siz ürün sahibi değilsiniz ve hiçbir şey satmıyorsunuz. Ve kesinlikle site kurmak gibi bir zorunluluğunuz yok. Google kazançlarının öğrettiği şey bu ürün satıcılarına nasıl yardım edeceğiniz, hiç ingizceye ihtiyaç duymadan nasıl iletişime geçeceğiniz ve bundan nasıl para kazanacağınızdır. Bir çok kişi yanlış anlıyor bazen. Google’ın bize para ödediğini zannediyor. Burada google size para ödemiyor. Paranızı bazı programlarda satıcıdan bazılarında ise aracı kurumdan alıyorsunuz. Google kazançları kitabının öğrettiği diğer bir şey ise, bu ürünleri nerede, nasıl bulacağınız ve hangi ürünü seçeceğinizi belli kriterlere göre anlamanızı sağlamak.
Bu ürünlerin komisyon oranları %50- %75 arasında değişiyor. İnanılmaz değilmi ? Oranlar oldukça yüksek. Peki satışını yapmak için yüksek komisyonlu ve zaten hali hazırda popüler olmuş bu ürünleri nerden bulacağız ?
Google kazançları kitabı ilk başta ürünleri nasıl ve hangi websitelerinden bulacağınızı gösterir. Sonra bu ürünleri nasıl pazarlayacağınızı ve nasıl reklamını yapacağınızı öğretir. Google kazançları kitabı ürünün reklamları için Adwordste nelere dikkat edilmesi gerektiğini bazı ipuçları vererek, yada tam tersi hangi hataların yapılmaması gerektiği gibi uyarılarla doğru olan tekniklere yöneltiyor.
Google dan para kazanma konusunda veya google kazançları hakkında bana sormak istediklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden sorabilirsiniz.

Google kazançları kitabını buradan indirebilirsiniz

                                    NETTE PARABABASI
                                    İnternetten Para Kazanma Yolları
                                   ONLİNE KAZANÇ DÜNYASINA ADIM ADIM... 

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için önemli