27.01.2011

Online Zenginlerin Kolay Para Kazanma Sırları

Popüler bilgeliklerin ve medyada söylenilenlerin aksine internet bitmiş değil. 2001–2004 yılları tüm internet sektörü için zor yıllardı ama dijital ekonominin gelişimi internet sektörünüde beraberinde alıp müthiş bir yükselme meydana getirdi.

Online satışlar hızla artıyor ve 2011 yılında sadece Türkiye’de 10 milyon doları bulabilir.  Bu, daha on sene önce adı bile olmayan yeni bir iş kolunun,  Türkiye’nin senelik perakende satışlarının yüzde 1 2′sine sahip olması demek!

Sizin gibi girişimciler için ise bu sayılar internette iş yapma olanağının sürekli arttığını gösteriyor. İnternet, teknolojisi daha kolay kullanılan ve yaygın hale gelen iş dünyası ile ilgili temel yargıları değiştirmeye devam ediyor.

İster liseden terk, ister saygın bir okuldan yüksek dereceyle mezun olun, yirminci yüzyılın “endüstri çağı” eğitim sisteminin bir parçasısınız….

Size vereceğimiz ilk “İnternet Zengini Sırrı” internetin kendi işinizi kurma risklerini ve maliyetlerini azaltmış olduğudur. E-işletmelerin ortaya çıkışı iş dünyasının kurallarını temelden değiştirdi.

Evinizdeki rahat ortamda, işyerinizde bilgisayarınızın başında oturup internetten para kazanabilirsiniz. Reklâm yaparak önümüzdeki günlerde dilediğiniz geliri elde edebilirsiniz. Reklâmı nasıl yapacağınızı ise “Müthiş Reklam Yöntemleri” adlı eserimiz ile elde edeceğiniz e-kitap size anlatacaktır. Ürünlerimiz herkesin kolaylıkla anlayabilmesi için sade bir dille yazılmıştır.
Kısa zamanda, Çok kazanç! Bu size imkânsız gibimi geliyor? Okumaya devam edin…

Kendi hayatınıza  hükmetmenin ve kendi işinizi kurmanın tarihteki en iyi zamanı.

Aşağıdakilere sahip olmak isteyen milyonlarca insandan biriyseniz, bu kitabı okumalısınız:

• Kariyerinizi değiştirmek

• Kariyerinizi ve hayat tarzı üzerinde daha çok kontrol sahibi olmak

• Kendi kendinizin patronu olma rahatlığı

• Evden çalışma potansiyelini yaymak

• Yaratıcı bir veya iki iş fikrinin peşinden gitmek (ya da bir fikir geliştirmeyi denemek)

“İnternetten Nasıl Para Kazanabilirim?”

Bugün, sizin gibi milyonlarca insan bu soruyu soruyor. Kariyerlerinden fazlasını istiyorlar ve internetin sunduğu kendi işine sahip olma olanağını çekici buluyorlar ama cevapları nerede bulacaklarını bilmiyorlar.

Bu kitap, sizin bu soruya cevap bulmanızı sağlamak için yazılmış.

Kitap boyunca yaşamınızı ve kariyerini geliştirmeniz için oluşturduğumuz belli stratejileri paylaşacağız. Bu kitapta, yaşamınızda ve kariyerinizde “yenilenmeye” neden olacak, internette başarının kanıtlanmış sırlarını içeren ayrıntılı, uygulamaya yönelik ve güncel tavsiyeler ve düzinelerce en iyi Web girişimcilerinin bulacaksınız. Sonuç olarak, İnternet Zenginleri’ni okuduğunuzda, internet zengini olmak için kişisel hareket planı olan sayılı insanlardan birisi olacaksınız.

Teknoloji hakkında fazla bilginiz olmasa da bu kitabın kendi e-işletmenizi bulup onun için çalışmaya başlamanızı sağlayamaya yardımcı olacağına söz veriyor.

Evet, doğru okudunuz, teknoloji bilgisi gerekmiyor. Bu kitabı yazmamızın temel amaçlarından biri de teknolojiyle arası olmayan insanlara (yoksa onlardan biri siz misiniz?) internetin, önceden olmadığı kadar kullanıcı dostu bir noktaya eriştiğini göstermek. Yeni web-temelli araçlar ve servisler sayesinde, teknolojik bilgisi olmayan bir kullanıcı bile 25 dolardan daha az paraya dünya çapında bir e-işletme kurabilir! Nasıl olacağını bu kitapta göstereceksiniz.

Bu kitapta örnek olarak göreceğiniz çoğu e-şirket sahibi online işlerini sıfırdan kuran, yarı zamanlı çalışan yada bir yandan diğer işlerine devam eden insanlar. Hepsi birer zengin olmasa da zekice ama çoğunlukla basit fikirlerinin üzerine giden, çok çalışan ve İnternet Zenginleri’nde ayrıntılarını bulacağınız yeni e-işletmeler yaratarak zengin gibi yaşamaya kararlı insanlar.

Birçoğu internet işinden yılda brüt (ya da net) 1 milyon dolar kazanıyor ve bir o kadarı “sadece” 50.000, 150.000 ya da 500.000 dolar kazanıyor. Bu kitaptaki yönergeleri takip eder, kendinizden bir şeyler katar ve sıkı çalışırsanız, ayda birkaç bin dolar fazladan gelir sizin olabilir.

Cüzdanınızda her ay fazladan 5.000 dolar olsaydı hayatınızın nasıl değişeceğini bir an için durun ve düşünün.

Altını çizmek istediğim, bu kitabın Zenginlik Sırları, özellikle milyon dolarlar kazanmak konusunda kendi hayatınızın kontrolünü ele almanız için sizi şevklendirmeyi amaçlıyor.

Bugün girişimciler için en büyük fırsat internette kendi işini kurmaktır. Bitmek bir yana, Net size muazzam iş olasılıkları sunuyor. İnternet teknolojilerinden anlamayan kullanıcılar bile kendi işlerini kurup, işletip, dünya çapında pazarlayabiliyor; hem de şimdiye kadar görülmemiş düşük maliyetlerle. Daha da iyisi bu işler, sahiplerinin işini evinden yürütmesini, en az seviyede kuruluş masrafı yapmasını, eşi görülmemiş bir rahatlıkla daha az risk almasını sağlıyor.

Sizi Milyoner Edecek Olan Yine Sizsiniz !

İnternet Zenginleri size gelmiş geçmiş en güçlü iş kurma araçlarına sahip olma ayrıcalığı hakkında belirli ve güncel işaretleri sunuyor. Köşeyi dönme taktikleri veya “olumlu düşünmek” ya da “servet hayalleri kurmak” için belirsiz stratejiler değil. Bu devrimci iş hayatı olanaklarından faydalanabilmek için, kendi yaratıcılığınızı ve kararlığınızı katmanız gerekiyor. Online olsun ya da olmasın, çok az işletme bir gecede büyür. Kitap boyunca pek çok başarılı e-işletme girişimcisinin söyleşilerinde göreceğiniz gibi internette dahi “iş olmadan aş olmuyor”. Ama internet size, kurumsal Türkiye’da hiç olmadığı kadar kendi hedef pazarınızı, çalışma saatlerinizi, tarzınızı, ürün ve hizmetlerinizi ve sonuçta yaşam tarzınızı seçme rahatlığını veriyor. Bu kitapta tanıtacağımız birçok başarılı e-işletme girişimcisi sayesinde göreceğiniz gibi e-işletme kurarak sağlayacağınız ortalama bir başarı dahi kendi tarzınızda “zengin hayatı” yaşamınızı sağlayabilir.

Kolay Para Kazanma Sırları  Kitabı size olağan üstü para kazanma sırlarını verecek ve bu sayede size  milyon dolar kazandıracak  iş kurmanın hayal olmayacağını gösterecektir.

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için önemli