31.01.2011

Blog ile affiliate yapılabilir mi? Blogdan ürün satılabilir mi?


Merhaba;
Online kazanç dünyasına adım adım yazı dizimizin 2.bölümü

Blog ile affiliate yapılabilir mi? Blogdan ürün satılabilir mi?
Blog kelimesinin dilimizdeki karşılığı "Günlük"tür. (Blogspot,blogcu,wordpress) gibi uzantılarından dolayı amatör gibi görünen bu bloglar tamamen ücretsiz olmasına karşın yaptıkları iş inanılmazdır. Tek yapmanız gereken tek şey istediğiniz şablonu seçmek ve yazılarınızı eklemektir.
Blogunuza ekleyeceğiniz ürün tanıtım yazıları ve blogunuza alacağınız reklamların hepsi para demektir. Sizin tavsiyeniz ile satılan ürünler 1.yazımızda belirttiğimiz affiliate sitesi üzerinden otomatik olarak takip edilir ve kazancınız anında hesabınıza yatırılır. Burada sadece kaliteli hedef kitleye hitap etmek önemlidir.
Kaliteli hedef kitleye örnek vermek gerekirse; Bir otomobil galerisi sahibi, galerisine hergün 100 tane cebinde parası olmayan kişinin gelmesini mi ister, yoksa hafta da 1 tane de olsa gerçek alıcının gelmesini mi? Elbette 2.seçeneği tercih eder. Çünkü cebinde parası olan ve BMW almaya niyetli biri "kaliteli hedef kitle"dir.
Siz de blogunuzu kaliteli hedef kitleye hitap edecek şekilde hazırlamalı ve yapacağınız tanıtım kampanyaları ile kaliteli hedef kitlenin blogunuza gelmesini sağlamalısınız. Bu size zor gibi mi geliyor? Hayır değil, yazımızın sonunda size vereceğim ürünle ve de öğreneceğiniz yöntemler ile para basan bir bloga sahip olabilirsiniz.Bu konu hakkında blog bilimi e-kitabından faydalanabilirsiniz.
Tek yapmanız gereken harekete geçmek ve 'e sahip olmak!

Bir sonraki konumuz

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için önemli