3.02.2011

İnternette Nasıl Para Kazanılmaz?

 Merhaba;
 Online kazanç dünyasına adım adım yazı dizimizin 3.bölümü


İnternette nasıl para kazanılmaz?
Tıkla kazan yöntemleri : Bu yöntemler size asla para kazandırmayacağı gibi zamanınızı çalacaktır. Bu şekilde para kazanmayı umanlar bir araya geldiğinde site sahibine para kazandırırlar ama asla kendileri kazanamazlar.

Mail okuyarak para kazan yöntemleri : 3 kuruş kazanmak için binlerce e-mail okumak sizce mantıklı mı? Mail gönderen şirketler , reklam verenden e-mail başına 5 kuruş alırsa bunun 3 kuruşunu o maili okumanız karşılığında size verir. Kazanmak için binlerce e-mail okumanız gerekir. Bazı e-mail network organizasyonlarında ise en üstlerde olmanız gerekmektedir. Ama malesef o treni de çoktan kaçırdınız. Çünkü artık hepsi çok biliniyor ve üyelerle dolu.
Surf yaparak para kazan yöntemleri: Başkalarının sitelerine sahte ziyaretçi yaratanlara alet olmayın ve zamanınızı boşa harcamayın. Ayda ancak 3-5 TL kazanırsınız! Bu parayı da nakite çevirmeniz oldukça zordur.
Reklam izle kazan yöntemleri : Bir reklamdan 2 kuruş kazansanız, 1 TL kazanmak için 50 reklam izlemeniz gerekir. Öncelikle şunu bilmelisiniz ki piyasada asla bu kadar çok internet reklamı olmaz. Çünkü reklamveren için "para karşılığı reklam izleyen kişiler" doğru hedef kitle değildir. Ama diyelim ki bu kadar reklam var. 1 TL için o kadar reklam izlemeye değer mi?
Adsense reklamları izle kazanmak : Eğer ciddi içeriğe sahip, popüler ve sürekli gelişen bir web siteniz varsa; kaliteli hedef kitleye hitap ediyorsa ve hiti yüksek ise "evet" adsense ile bir miktar kazanabilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınızda size önereceğim üründe zaten var. Ama sakın sıradan bir blog yazıp adsense ile para kazanmayı umut etmeyin. Bir süre arkadaşlarınıza "benim bloguma girip reklamlarıma tıklarmısın?" diye rica edebilirsiniz :) Ama asla elle tutulur paralar kazanamazsınız!...
İsterseniz internette aylarınızı harcadıktan sonra bu yöntemlerin işe yaramadığını kendiniz de görebilirsiniz. Ama biz tavsiyelerimize uymanızı öneriyoruz. İnternetten en çok kazandıran sistem affiliate marketingdir. Bu sistemi ise en iyi öğreten ürünü size yazımızın sonunda açıklayacağım. 

Bir sonraki konumuz

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

2 yorum:

  1. güzel paylaşım.yaraerlı bilgiler vermişsiniz.cok teşekkürler.para kazanmanın yolları

    YanıtlaSil
  2. internetten para kazanma yolları ile ilgili verdiğin bilgiler için teşekkür

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için önemli