14.05.2011

İnternette bilinmeyen para kazanma yöntemleri

Ben de dahil birçok kişi, bir sürü şeyi denedik. Reklam izle para kazan, mail oku para kazan, üye ol para kazan v.b. şeylerle bugüne kadar hepimiz uğraştık. Tamam bunlar da kazandırabilir ama gerçekten çok küçük kazançlar ve uğraşmaya değmez.

Benim gördüğüm, görebildiğim. İnternetten gerçek para kazan yöntemlerini sıralarsam;

1. Bir site veya blog açıp, kaliteli içerik ekleyip, ziyaretçi girişini belirli bir seviyeye getirip, web sitesinden veya bloğundan reklam gelirleri ile internetten para kazanmak.Bunun nasıl yapılacağını buradaki yazımda açıkladım

2. Satış ortaklığı (affiliate) ve network marketing sistemlerine katılmak ve bu sistemler üzerinde çalışarak internetten para kazanmak.Satış ortaklığı sistemini incelemek için buraya tıklayın

3. Para piyasaları ile ilgilenmek ki bunlar riskli kazanç şekilleridir. Para kazanmak yerine kaybedebilirsiniz de.


4. Profesyonel iseniz işinizi yaparak zaten para kazanabilirsiniz. Web sitesi tasarlayarak, yazılım üreterek, internet üzerinden ürün satarak v.b. şekillerde interneti kullanarak para kazanabilirsiniz. Bu seçeneği gerçekleştirmek oldukça zor.

5.Anket doldurarak internetten para kazanmak.Bunun için buradaki yazıma bakabilirsin

Liste daha da uzayabilir. Bazıları için gerçekten sektörün gerektirdiği niteliklere sahip olmanız şart ki hayalinizi gerçekleştirip para kazanabilesiniz. Burada değinmek istediğim. Benim para kazanma yöntemim çok üst seviyede niteliklere sahip olmanızı gerektirmiyor. Tek yapmanız gereken zaman ayırmak, üzerine biraz eğilmek.

 Normal seviyede bir bilgisayar kulllanıcısı iseniz dahi internetten para kazanabilirsiniz. Şunu unutmayın herkesin bakış açısı farklıdır. Profesyonel birinin göremediğini siz görebilirsiniz. Bu da sizi profesyonel olmasanız dahi diğerlerinden öne geçirebilir. 

 Merak ettiğiniz konularda sorular sorarsanız elimden geldiğince detaylı ve en kısa sürede sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.

 Son söz olarak affiliate yani satış ortaklığı internette en iyi para kazandırma şeklidir,çünkü sıfır risk sıfır maliyetle çok büyük paralar kazanabilirsiniz.Bunun nasıl yapılacağını öğrenmek için bir eğitim seti almanız yeterli.
Unutmayın 2011 yılındayız ve internetten para kazanmak artık hayal değil... İlginize teşekkür ederim.

Benzer Yazılar



Eklentiyi Hazırlayan: Hoctro | Jack Book

2 yorum:

  1. Bunlar bilinmeyen yollarimi ? Sakami yapiyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle dememek lazım, internetten para kazanma yolları ya da yöntemleri denilince ilk etapta Google reklamları çıkıyor. Google'a kim reklam veriyorsa onun dediği oluyor yani Google'ın dediği. Bu günlerde evet affiliate pek duyulmuyor.

      Sil

Yorumlarınız bizim için önemli